13.5.2019 - 13.5.2019 14:00

Verkkopeda-asiantuntijoiden toiminnallinen verkkotapaaminen

Tervetuloa verkkopeda-asiantuntijoiden toiminnalliseen tapaamiseen maanantaina 13.5. klo 12-14:00! Tapaamisessa verkkopeda-asiantuntijat pääsevät jakamaan ammattikorkeakoulujensa hyviä käytäntöjä. Keskustelussa on mm. opettajien digipedagogisen osaamisen tukeminen, osaamismerkit ja laatukriteerien hyödyntäminen verkko-opetuksen kehittämisessä.

Aika: 13.5.2019 - 13.5.2019 14:00
Kieli: Suomi

eAMK –hanke järjesti 8.2.2019 ammattikorkeakoulujen verkkopeda-asiantuntijoiden verkostoitumispäivän Haaga-Heliassa. Yhteisen keskustelun ja yhteistyön toivottiin jatkuvan hyvien käytäntöjen jakamisella ja keskustelulla mm. digipedagogisesta osaamisesta ja verkko-opetuksen kehittämisestä.

Tapaamisen esitysmateriaalit ovat luettavissa SlideSharessa.

Valmistautuminen tapaamiseen

Mieti, mitä oman amkin hyviä digipedakäyntäntöjä haluat jakaa muille. Jollet itsekään tiedä, mitä kaikkea kivaa teillä tehdään, käy ennen maanantaita tietäväisen kollegan kanssa kahvilla ja kysele häneltä vinkkejä.

Tule 13.5. ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 11:30.

Tapaaminen on toiminnallinen, valitsethan tilan, jossa voit puhua ja kirjoittaa. Jos teitä on monta samassa tilassa, kannattaa käyttää Jabraa (tms. kaiutinpuhelinta), tai ainakin kaikilla pitää olla kuulokemikki, ettei ääni ala kiertää.

Osallistu verkkotapaamiseen tästä linkistä.