2.10.2019 14:00

eAMK webinaari: Onnistuneen osaamismerkin salaisuudet

Miten sinä määrittelisit, millainen on onnistunut osaamismerkki? Webinaarissa keskustelussa, mikä tekee joistain osaamismerkeistä suositumpia kuin toisista. Saat tukea ja vinkkejä sellaisen merkin luomiseen, joka herättää laajalti kiinnostusta ja saa ihmiset hakemaan sitä. Webinaarissa vieraanana Tiina Rusanen Oulun ammattikorkeakoulusta.

Aika: 2.10.2019 14:00
Kieli: Suomi

Webinaarin pääpuhuja Tiina Rusanen kehittää parhaillaan valtakunnallisia osaamismerkkijärjestelmiä ammatilliseen opettajankoulutukseen, digipedagogiikkaan sekä työelämässä tarvittaviin digitaitoihin liittyen.

Ota osaamismerkeistä kaikki hyöty irti!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus oppia, mitä ottaa huomioon osaamismerkkejä suunnitellessa ja luodessa sekä miten osaamismerkkejä voi hyödyntää. eAMK järjestää nimittäin syksyllä 2019 osaamismerkkiteemaisen webinaarisarjan, joka koostuu neljästä 30 minuuttia kestävästä webinaarista. Mukana on asiantuntijoita eri korkeakouluista ja niiden ulkopuoleltakin.

Webinaarissa käsitellään seuraavia teemoja:

 • Kuinka luoda menestyvä merkkiperhe?
  11.9. klo 14-14:30
 • Onnistuneen merkin salaisuudet
  2.10. klo 14-14:30
 • Mitä hyötyä osaamismerkeistä on?
  6.11. klo 14-14:30
 • Kartoitus ammattikorkeakoulujen osaamismerkeistä
  4.12. klo 14-14:30

Tutustu eAMK:n osaamismerkkiperheeseen täältä.

Tule ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 13:30.

Missä?

Webinaari järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen eAMKin YouTube-kanavalla sekä verkkosivuilla.

eAMK webinaari Huom! Avaamme Zoom-kokoushuoneen 2.10. klo 13.30 alkaen Liity Zoomiin!