6.11.2019 14:00

eAMK webinaari: Mitä hyötyä osaamismerkeistä on?

Miksi osaamismerkkejä kannattaa hakea, mitä hyötyä niistä on ja missä niitä voi hyödyntää? Kuulemme kokemuksia osaamismerkkien hyödyntämisestä niin opiskelijan, työntekijän, oppilaitosten kuin työnantajan näkökulmista. Tule mukaan webinaariin - saatat löytää uusia tapoja hyödyntää osaamismerkkejä tai ainakin innostua niiden hakemisesta.

Aika: 6.11.2019 14:00
Kieli: Suomi

Webinaarissa kuulemme kolme mielenkiintoista puheenvuoroa:

Saija Heinonen, Osaamisen pelimerkit -hanke, Metropolia
Pelialalle ollaan parhaillaan luomassa omia osaamismerkkejä. Puheenvuorossa kuullan, mitä hyötyä niistä on eri tahoille, oppilaitoksille, opiskelijoille ja työnantajapuolelle.

Tiia Kyllönen, opiskelijakunta POKA, Karelia AMK
POKA on luonut osaamismerkkejä Karelia AMK:n opiskelijoille. Nyt kuulemme, mistä idea sai alkunsa ja miten opiskelijat osaamismerkkejä hyödyntävät.

Matti Mäkelä, suunnittelija, SeAMK
Matti Mäkelä on aktiivinen osaamismerkkien hakija ja hyödyntäjä sekä lisäksi hän myös työskentelee niiden parissa. Kuulemme hänen puheenvuorossaan, millaista osaamismerkkien hakeminen on ollut sekä mihin ja miten hän on niitä hyödyntänyt.

Ota osaamismerkeistä kaikki hyöty irti!

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus oppia, mitä ottaa huomioon osaamismerkkejä suunnitellessa ja luodessa sekä miten osaamismerkkejä voi hyödyntää. eAMK järjestää nimittäin syksyllä 2019 osaamismerkkiteemaisen webinaarisarjan, joka koostuu neljästä 30 minuuttia kestävästä webinaarista. Mukana on asiantuntijoita eri korkeakouluista ja niiden ulkopuoleltakin.

Webinaarissa käsitellään seuraavia teemoja:

 • Kuinka luoda menestyvä merkkiperhe?
  11.9. klo 14-14:30
 • Onnistuneen merkin salaisuudet
  2.10. klo 14-14:30
 • Mitä hyötyä osaamismerkeistä on?
  6.11. klo 14-14:30
 • Kartoitus ammattikorkeakoulujen osaamismerkeistä
  4.12. klo 14-14:30

Tutustu eAMK:n osaamismerkkiperheeseen täältä.

Tule ajoissa paikalle testaamaan, varsinkin, jos et ennen ole osallistunut Zoom-webinaariin. Voit asentaa valmiiksi Zoomin työpöytäapplikaation, mutta osallistuminen onnistuu myös selaimella. Firefoxissa on ollut ääniongelmaa, Chromella toimii parhaiten. Avaamme ovet klo 13:30.

Missä?

Webinaari järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa jälkikäteen eAMKin YouTube-kanavalla sekä verkkosivuilla.

eAMK webinaari Huom! Avaamme Zoom-kokoushuoneen 6.11. klo 13.30 alkaen Liity Zoomiin