16.1.2020 9:00

Digipeda-asiantuntijoiden tapaaminen JAMK:n Digikeskuksessa

Kutsumme ammattikorkeakoulujen verkkopedatukihenkilöt ja henkilöstön verkkopedagogisesta osaamisesta vastaavat henkilöt Jyväskylään torstaina 16.1.! Luvassa on korkeakoulujen hyvien käytäntöjen ja eAMK:n tulosten jakamista inspiroivissa Digikeskuksen tiloissa. Osallistujat pääsevät tutustumaan Digikeskuksen video- ja valokuvatuotantoon sekä keräämään ideoita toimivista ratkaisuista omaan työhönsä. Digipeda-asiantuntijoiden tapaaminen jatkuu eAMK:n päätöstilaisuuteen. Ilmoittauduthan mukaan 16.12. mennessä!

Aika: 16.1.2020 9:00
Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Kieli: Suomi

Ohjelma alkaa jo klo 8:30 alkaen ja jatkuu eAMK-hankkeen päätöstilaisuudella seuraavaan päivään (17.1.) saakka.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Mahdolliset jälki-ilmoittautmiset ja peruutukset tulee ilmoittaa suoraan Paula Tyrväiselle: paula.tyrvainen(at)jamk.fi.

Ohjelma

8:30–9:30 | Aamukahvit ja VIP-kierros Digikeskukseen

Kahvittelujen lomassa tutututaan video- ja valokuvatuotantoon JAMK:n Digikeskuksessa. Pääset näkemään ja kokemaan palkitun tuberoomin, voit vaikka otattaa muotokuvan itsestäsi tai ainakin kerätä kasan uusia ideoita toimivista ratkaisuista omaan työhösi.

"Jamkin Digikeskus valmistui keväällä 2019. Tarkoituksena oli keskittää video- ja valokuvatuotantoon sopivat tilaan samaan paikkaan niin, että myöskin tuki on lähellä."

Tutustu Digikeskukseen etukäteen täältä: https://oppimateriaalit.jamk.fi/digikeskus/

9:30–11:00 | Hyvät käytännöt jakoon

eAMK:ssa on valmistunut mm. digipedagogisen valmennusohjelman runko ja materiaalit, verkkototeutusten ja digiohjauksen laatukriteerit, osaamismerkkiperhe, oppimisanalytiikan perusteet -cMOOC, digistarttipaketteja ja paljon muuta!

Joko teidän ammattikorkeakoulussa hyödynnetään näitä tuloksia? Tapaamisessa vaihdetaan ajatuksia ja opastetaan, miten korkeakouluissa voitaisiin ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti eAMK:n tuloksista. Sovitaan myös, miten verkoston työskentely jatkuu eAMK:n päätyttyä.

Lataa esitysmateriaalit.

11:00–12:00 | Lounas (omakustanteinen)

12:00 alkaen | eAMK:n päätöstilaisuus