- Hae

Tapahtumakalenteri

eAMK webinaari: eOpintopalvelut

Opiskelun lisääntyessä verkossa, niin ikään ohjauksen tarve lisääntyy. Opiskelijoille on tarjottava sisällöllistä ohjausta, mutta myös tieto- ja neuvontatyötä verkon kautta. eOpintopalvelut -webinaarissa esitellään eOpintopalvelut -mallia JAMKin casen kautta sekä kuullaan myös muiden amkien tukipalveluratkaisuja. Tule kuulolle ja nappaa ideoita oman korkeakoulusi käyttöön!

eAMK yhteinen päivä

Paikka: Hotel Arthur

eAMK:n syksy alkaa yhteisellä päivällä 28.8. Helsingissä. Nyt on hyvä sauma tulla työstämään yhdessä eAMK-kollegoiden kanssa hankkeen toimia, sillä teemakohtaiselle työskentelylle on varattu runsaasti aikaa. Lisäksi päivän aikana kuullaan tuttuun tapaan eAMK:n ajankohtaiset asiat. Mukaan ovat tervetulleita hankkeen toimijat ja CampusOnlinen yhteyshenkilöt.

eAMK webinaari: Kuinka luoda menestyvä merkkiperhe?

Onko sinulla suunnitteilla osaamismerkkiperhe? Haluatko vinkkejä sen suunnitteluun? Kuinka luot menestyvän merkkiperheen -webinaarissa jaetaan hyviä käytänteitä merkkiperheen suunnitteluun. Keskiviikkona 11.9. käynnistyy eAMK:n osaamismerkkiwebinaarisarja - tervetuloa mukaan!

eAMK webinaari: Vertaisarviointi verkko-opintojaksoilla

Vertaisarviointi verkko-opintojaksoilla voi aiheuttaa päänvaivaa opettajalle. Vertaisarviointiin on kuitenkin kehitetty hyviä työkaluja, joiden käytöstä kuullaan lisää eAMK:n webinaarissa.

Miten digistartataan? -kyselytunti

Harkitseeko AMKisi digistartin rakentamista? Mitä on syytä ottaa huomioon ja mitä sudenkuoppia kannattaa välttää? Digistartteja pilotoineet amkit vastaavat kysymyksiin ja kertovat omista ratkaisuistaan ja perusteluistaan. Webinaari rakentuu osallistujien kysymyksille. Keskustelemassa ja opastamassa edustajat HAMKista, Humakista, KAMKista, Laureasta ja Savoniasta.

Tule ja parasta - korkeakoulut pedagogiikan, oppimisen ja työn äärellä

Paikka: Haaga-Helia

Tervetuloa Haaga-Heliaan 30.9. korkeakoulujen pedagogiikan, oppimisen ja työn äärelle! Seminaarissa kuulet korkeakoulupedagogiikan kentän uusimmista tuloksista ja pääset verkostoitumaan. Saat ideoita ja tukea opetukseen sekä uutta näkökulmaa työhösi. Tapahtuma on suunnattu korkeakoulujen henkilöstölle.

eAMK webinaari: Onnistuneen osaamismerkin salaisuudet

Miten sinä määrittelisit, millainen on onnistunut osaamismerkki? Webinaarissa keskustelussa, mikä tekee joistain osaamismerkeistä suositumpia kuin toisista. Saat tukea ja vinkkejä sellaisen merkin luomiseen, joka herättää laajalti kiinnostusta ja saa ihmiset hakemaan sitä.

Miten digistartataan? -kyselytunti

Harkitseeko AMKisi digistartin rakentamista? Mitä on syytä ottaa huomioon ja mitä sudenkuoppia kannattaa välttää? Digistartteja pilotoineet amkit vastaavat kysymyksiin ja kertovat omista ratkaisuistaan ja perusteluistaan. Webinaari rakentuu osallistujien kysymyksille. Keskustelemassa ja opastamassa edustajat HAMKista, Humakista, KAMKista, Laureasta ja Savoniasta.

Roadshow Kuopio

Paikka: Savonia ammattikorkeakoulu

eAMKin, Digicampuksen ja Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeiden yhteinen Roadshow jalkautuu Kuopioon 28.10.2019 klo 12-16! Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, pysy kuulolla.

Roadshow Turku

Paikka: Turun ammattikorkeakoulu

eAMKin, Digicampuksen ja Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeiden yhteinen Roadshow jalkautuu Turkuun 29.10.2019 klo 12-16! Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, pysy kuulolla.

eAMK webinaari: Myötätuulta opintoihin - opinnollistamisen monet mahdollisuudet

Webinaarissa pureudutaan siihen, mitä opinnollistaminen tarkoittaa niin opiskelijan, korkeakoulun kuin työelämän näkökulmista. Kuulet myös, millaisia opinnollistamisen kokeiluja eAMK:ssa on tehty, ja mitä niistä on opittu.

eAMK webinaari: Mitä hyötyä osaamismerkeistä on?

Miksi osaamismerkkejä kannattaa hakea, mitä hyötyä niistä on ja missä niitä voi hyödyntää? Kuulemme kokemuksia osaamismerkeistä henkilöiltä, jotka ovat hyödyntäneet niitä eri tavoin. Tule mukaan webinaariin - saatat löytää uusia tapoja hyödyntää osaamismerkkejä tai ainakin innostua niiden hakemisesta.

Roadshow Helsinki

Paikka: Helsinki

eAMKin, Digicampuksen ja Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeiden yhteinen Roadshow jalkautuu Helsinkiin 15.11.2019 klo 9-13! Ohjelma ja paikka tarkentuvat lähempänä ajankohtaa, pysy kuulolla.

Roadshow Oulu

Paikka: Oulu

eAMKin, Digicampuksen ja Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeiden yhteinen Roadshow jalkautuu Ouluun 18.11.2019 klo 12-16! Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, pysy kuulolla.

Roadshow Tampere

Paikka: Tampere

eAMKin, Digicampuksen ja Ristiinopiskelun kehittäminen -hankkeiden yhteinen Roadshow jalkautuu Tampereelle 28.11.2019 klo 9-13! Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, pysy kuulolla.

eAMK webinaari: Kartoitus ammattikorkeakoulujen osaamismerkeistä

eAMK:ssa kartoitetaan syksyn 2019 aikana, millaisia merkkejä ammattikorkeakoulut ovat luoneet ja nyt kuullaan kartoituksen tuloksia. Jos siis ammattikorkeakoulussasi on suunnitteilla uusia merkkejä, kannattaa tulla kuulolle tähän webinaariin. Kuulet, millaisia merkkejä on jo olemassa tai kenen kanssa voisitte tehdä yhteistyötä osaamismerkkien tiimoilta. Saatat saada myös kipinän lähteä hakemaan jotain uutta merkkiä itsellesi.