- Hae

Tapahtumakalenteri

eAMK webinaari: Oppimateriaalien valinta ja käyttö AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla

Opettaja - tiedätkö, mitä käyttöehtoja sinun olisi hyvä noudattaa valitessasi oppimateriaaleja verkko-opintojaksoillesi? Osallistu webinaariin, niin saat vinkkejä oppimateriaalien valintaan ja käyttöön AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla. Tervetuloa mukaan!

eAMK webinaari: osaaminen näkyväksi osaamismerkeillä

eAMK-osaamismerkkiperheen ensimmäinen CampusOnline-osaajamerkki on jo haettavissa, ja pian julkaistaan Oppimisanalytiikka-osaajamerkki sekä laadukkaan digiohjauksen osaamismerkki. Tule kuuntelemaan miten eAMK-osaamismerkkiperhe on suunniteltu, kenelle merkit on suunnattu ja millaisia osaamisia ne pitävät sisällään!

eAMK yhteinen päivä

Paikka: Diakonia-ammattikorkeakoulu

Tarkempi aika ja ohjelma päivittyvät myöhemmin.

Verkko-opintotarjonnan käytänteet kehittämishankkeissa

Useissa kehittämishankkeissa mietitään opintotarjonnan ja sen esittämisen teemoja. Kokonaisuutta avaamaan ja yhteistä työskentelyä edistämään järjestetään opintotarjontateemainen työpaja kehittämishankkeille.

Digipedavalmennus ja osaamismerkit osaksi ammattikorkeakoulujen arkea

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kutsumme ammattikorkeakoulujen verkkopedatukihenkilöt ja henkilöstön verkkopedaogisesta osaamisesta vastaavat henkilöt yhteiseen työpäivään jakamaan kokemuksiaan ja ideoimaan, kuinka juurruttaa eAMK:ssa luodut digipedavalmennus ja osaamismerkit osaksi ammattikorkeakoulujen arkea.

eAMK yhteinen päivä

Tarkempi paikka, aika ja ohjelma päivittyvät myöhemmin.