- Hae

Tapahtumakalenteri

eAMK webinaari: Digisovellukset erilaisissa ohjaustilanteissa

eAMK:ssa kokeiltiin työvälineitä ja sovelluksia erityyppisissä ohjaustilanteissa. Webinaarissa kuullaan kokeilujen tuloksista.

eAMK webinaari: Laatukriteereitä ja -työkaluja digimentorointiin

Webinaarissa esitellään eAMK-hankkeessa tuotetut digimentoroinnin laatukriteerit ja arviointityökalut 1) opiskelijan, 2) korkeakoulun ja 3) työelämän näkökulmista. Lisäksi esitellään digitaalinen laatumatto, jota ryhmä tai yhteisö voi käyttää digimentoroinnin tavoitteiden saavuttamisen ja kehittämistarpeiden tarkastelussa.

Verkkotutkintojen tekniset ratkaisut

Verkkotutkintojen suunnittelu ja toteutus –webinaarisarjan viimeisessä webinaarissa pohditaan verkkotutkinnoissa toteutettuja ratkaisuja opetusteknologian ja tilojen käyttöön. Lisäksi esitellään digipedagogisten tukipalveluiden toteutustapoja.

Verkkopeda-asiantuntijoiden toiminnallinen verkkotapaaminen

Tervetuloa verkkopeda-asiantuntijoiden toiminnalliseen tapaamiseen maanantaina 13.5. klo 12-14:00! Tapaamisessa verkkopeda-asiantuntijat pääsevät jakamaan ammattikorkeakoulujensa hyviä käytäntöjä. Keskustelussa on mm. opettajien digipedagogisen osaamisen tukeminen, osaamismerkit ja laatukriteerien hyödyntäminen verkko-opetuksen kehittämisessä. Ilmoittaudu mukaan 12.4. mennessä.

eAMK webinaari: Saavutettavuus verkko-opintojaksoilla

EU:n saavutettavuusdirektiivin (2016/2102) mukaan korkeakoulujen digitaalisten palvelujen tulee olla saavutettavia. eAMK:n webinaarissa pureudutaan siihen, miten verkko-opintojaksoilla tulee huomioida saavutettavuus. Webinaarin vetävät Merja Saarela ja Tarjaleena Tuukkanen DigiCampus-hankkeesta.

Verkko-opintoja ja –aktiviteettejä kansainvälisten huippunimien johdolla – eAMK yhteinen päivä 16.5.2019

Paikka: Laurea Tikkurilan kampus

eAMK:n seuraava yhteinen päivä järjestetään Laurean Tikkurilan kampuksella. Pääpuhujina ovat digipedagogiikan kansainväliset huippunimet Gilly Salmon ja Silvia Prieto Preboste. Tilaisuuden iltapäivän osio koostuu toiminnallisista, eAMK-hankkeen teemarajat ylittävistä työpajoista.

Lopetuswebinaari: Oppimisanalytiikan perusteet

Joko sinä hyödynnät oppimisanalytiikkaa omilla verkko-opintojaksoillasi? Jos et vielä, niin nyt on oiva mahdollisuus päästä syventymään oppimisanalytiikkaan. Keväällä 2019 järjestetään kaikille avoin ja itsenäiseen työskentelyyn perustuva Oppimisanalytiikan perusteet -verkkokurssi. Tervetuloa mukaan kurssin yhteiseen lopetuswebinaariin!

eAMK webinaari: Verkkotutkinnot ja ristiinopiskelu

Webinaarin tarkempi sisältökuvaus tulee myöhemmin.