24.4.2019

Kutsu medialle: Verkko-opetuksen kansainvälinen kärki kokoontuu Laurea-ammattikorkeakoulussa 16.5.

Digitalisaatio muuttaa korkeakoulutusta – useista verkkoasioinneista tutut chattibotit ovat saavuttaneet oppilaitokset ja opiskelu verkossa kasvattaa suosiotaan. Näiden teemojen äärelle pysähdytään 16.5. Laurea-ammattikorkeakoulussa. Päivän pääpuhujina ovat digipedagogiikan kansainväliset huippunimet Gilly Salmon Iso-Britanniasta ja Silvia Prieto Preboste Madridista.

Mitä?        Verkko-opintoja ja –aktiviteettejä kansainvälisten huippunimien johdolla –tapahtuma
Milloin?    16.5.2019, klo 9:30-12:30
Missä?      Laurea-ammattikorkeakoulu, Tikkurilan kampus (Ratatie 22, 01300 Vantaa)

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan ja haastattelemaan asiantuntijoita!

Toimittajilla on mahdollisuus haastatella Silvia Prieto Prebostea 16.5. klo 12:30-13:30. Tavattavissa myös muita asiantuntijoita. Tarjoamme toimittajille lounaan tai kahvit. Ilmoitathan tulostasi Helmi
Yli-Knuuttilalle (040 526 1646 / helmi.yli-knuuttila@jamk.fi) etukäteen, niin olemme sinua vastassa.

Yhteyshenkilö, haastattelu- ja valokuvapyynnöt:

Helmi Yli-Knuuttila, projektikoordinaattori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
+358 40 526 1646
helmi.yli-knuuttila@jamk.fi

Ammattikorkeakouluissa halutaan panostaa laadukkaaseen, työelämää palvelevaan verkko-opetukseen. Valtakunnallinen eAMK-verkosto kokoaakin kaikki korkeakoulujen digipedagogiikasta kiinnostuneet kehittämään kansainvälisesti kilpailukykyistä verkko-opetusta.

Silvia Prieto Preboste Madridin avoimesta yliopistosta avaa tapahtuman otsikolla Chatbots in Education. Toinen pääpuhujista, Gilly Salmon on maailman johtavia ajattelijoita digitaalisen ja sulautuvan oppimisen kentällä. Hän esittelee puheenvuorossaan Design and Delivery for Online Learning mallin verkko-opintojen suunnitteluun ja verkkoaktiviteetteja, jotka edistävät opiskelijakeskeisempää digitaalista oppimista. Salmon osallistuu päivään etäyhteyden välityksellä.

Tarkemmat puhujakuvaukset ja tapahtuman ohjelma löytyvät täältä: https://www.eamk.fi/fi/tapahtumat/eamk-yhteinen-paiva2/

Jaa

Takaisin