1.2.2019

eAMK webinaarisarja saa jatkoa keväällä 2019

Opettajille, hanketoimijoille ja kaikille verkkopedagogiikasta kiinnostuneille suunnattu eAMK webinaarisarja saa jatkoa keväällä 2019. Sarjassa pureudutaan mm. tulevaisuusajatteluun, verkko-opetuksen kehittämiseen ja digiohjaukseen. Katso kalenterista itseäsi kiinnostavat webinaarit, pistä päivämäärät ylös ja tule kuulolle!

Korkeakoulujen henkilöstölle suunnatuista, käytännönläheisistä webinaareista saa ajantasaista tietoa, vinkkejä ja tukea niin opetus- kuin kehittämistyöhön. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään Zoomissa, osoitteessa https://jamk.zoom.us/j/309598665. Puhujat koostuvat sekä eAMK-hankkeen toimijoista että kutsutuista asiantuntijoista. Kaikki webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa jälkikäteen osoitteessa: https://www.eamk.fi/fi/projekti/menneet-webinaarit/.

Webinaarien tarkemmat kuvaukset päivitetään eAMK:n tapahtumakalenteriin. Seuraa tapahtumakalenteriamme, somekanaviamme (Facebook ja Twitter), niin saat tietoa ensimmäisten joukossa uusista webinaareista.

Onko sinulla mielessä eAMK-hankkeen sisältöihin liittyvä webinaariaihe? Kerro siitä meille sähköpostitse helmi.yli-knuuttila@jamk.fi tai paula.tyrvainen@jamk.fi.

Jaa

Takaisin