3.6.2019

Osallistu eAMK:n sessioihin Pedaforumilla 2019!

Oletko tulossa Pedaforumille 5.-6.6.2019? Myös eAMK on mukana Pedaforumilla usealla esityksellä. Aiheina mm. CampusOnline ja laadukas verkko-opetus ja Työelämäläheisten käytäntöjen pedagogiset piirteet ja toimintatavat. Katso eAMK:n sessioiden aikataulut ja osallistu mukaan!

Pedaforum järjestetään Helsingin yliopiston Kumpulan kampukselle 5.-6.6.2019! Päivien tavoitteena on jakaa tietoa korkeakoulupedagogisesta tutkimuksesta ja hyvistä käytännöistä laadukkaan oppimisen ja opetuksen toteuttamiseksi. Päivät tarjoavat sekä tieteenalakohtaisia että tieteiden välisiä kohtaamisia ja edistävät osallistujien verkostoitumista. Esityksissä ja työpajoissa tarjotaan tuoretta tieteellistä tutkimustietoa ja käytännön kokemuksia.

Katso tästä eAMK:n esitykset ja workshopit ja osallistu mukaan

CampusOnline ja laadukas verkko-opetus ammattikorkeakouluissa

Keskiviikko 5.6. 15.45-17.00
Jaana Kullaslahti, eAMK, Hämeen ammattikorkeakoulu; Katri Huovinen, eAMK, Diakonia-ammattikorkeakoulu
Sali: Physicum, E207

Opetuksen ja opiskelun digitalisaation learning café: tule ja testaa, kokeile ja keskustele

Keskiviikko 5.6. 15.45-17.00
Marko Forsell, Centria; Anni Rytkönen, Aalto-yliopisto; Merja Laamanen, Minna Koskinen, Irja Leppisaari, Mari Varonen, Liisa Kallio, Sari Tervonen, Tomi Tiittanen
Sali: Exactum, BK114

Työelämäläheisten käytäntöjen pedagogiset piirteet ja toimintatavat – Opiskelijoiden, opettajien ja työelämäedustajien näkökulmat

Torstai 6.6. klo 8.45-10.00
Anne Virtanen, Jyväskylän yliopisto, Koulutuksen tutkimuslaitos
Sali: Exactum, B120

Lisäksi eAMK:lla on Pedaforumilla posteri, jonka luota voit käydä nappaamassa tuoreen uutiskirjeen kuluneelta lukuvuodelta.

Katso koko ohjelma täältä.

Tavataan Pedaforumilla!

Jaa

Takaisin