7.8.2019

Ilmoittaudu mukaan digipeda-asiantuntijoiden cross-expertise mentoring -ohjelmaan

Digipedagoginen asiantuntija - haluatko päivittää omaa ammatillista identiteettiäsi, saada vertaistukea työhösi sekä verkostoitua muiden digipeda-asiantuntijoiden kanssa? Syyskuussa eAMK polkaisee käyntiin cross-expertise mentoring -ohjelman. Täytä hakemus ja ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä.

Mikä ihmeen DigiCEM?

Cross-expertise mentoring (CEM) eli ristiinmentorointi on kahden tasavertaisen asiantuntijan mentorointia ja vertaisoppimista. CEM on parhaimmillaan osaamisen vaihtamista ja asiantuntijakeskusteluita yhdessä sovituista ajankohtaisista teemoista.

"Ristiinmentorointi on ollut myös voimauttava kokemus. Se on nopea ja edullinen tapa päivittää omaa ammatillista identiteettiä, kehittyä ja lisätä työmotivaatiota, vaikka edellytyksenä on ollut ”vain” valmius altistua ja altistaa itsensä toiseudelle.

-
Lue täältä lisää DigiCEM-kokemuksia KOPE-hankkeesta.


eAMK tarjoaa mahdollisuuden ammattikorkeakoulujen digipedagogisina asiantuntijoina toimiville (digimentori, pedagentti, verkko-opetuksen tukihenkilö ym..) osallistua cross-expertise mentoring -ohjelmaan syksyllä 2019.

Aikataulu ja sisällöt

Osallistuneille järjestetään kolme yhteistä tapaamista verkossa. CEM-treffejä parit järjestävät itsenäisesti omaan tahtiinsa, noin 3–5 kertaa. Sinä päätät yhdessä mentoriparisi kanssa missä, milloin ja millä teemalla tapaatte.

Toteutuksen laajuus on 10 tuntia (sovi kouluttautumisresurssista oman esimiehesi kanssa).

Ota nämä päivämäärät ylös

18.9.2019

Ilmoittautuminen päättyy

18.9.–2.10.2019

Parinhaku

2.10.2019
Klo 16–17:30

Webinaari: aloitustapaaminen

5.11.2019
Klo 16–17:30

Webinaari: välitsekki

9.12.2019
Klo 16–17:30

Webinaari: päättäjäiset

 

Halutessanne voitte kirjoittaa kokemuksistanne blogikirjoituksen eAMK:n Digipölytys-blogiin.

Kuinka pääsen mukaan?

Ilmoittautuminen DigiCEMiin on päättynyt.

Parinhaku

Parinhaku tapahtuu 18.9.–2.10. -aikavälillä Flipgridissä. Katso muiden jättämät videot, ja etsi niiden perusteella itsellesi sopiva pari. Jätä mielenkiintosi herättäneeseen videoon kommentti ja ehdota CEM-kaveruutta. Muistathan kuitenkin ilmoittaa meille, kun olet löytänyt itsellesi parin. Vaihtoehtoisesti jos parinhaku tuntuu työläältä, voimme myös etsiä sinulle sopivan parin.
 
Parinhakuun liittyvät ilmoitukset ja kysymykset voi laittaa Helmi Yli-Knuuttilalle (yhteystiedot alla).
 
 

 

Tiedustelut DigiCEM-ohjelmasta

Helmi Yli-Knuuttila
Projektikoordinaattori, eAMK
helmi.yli-knuuttila@jamk.fi
040 526 1646

Jaa

Takaisin