12.2.2019

Hakukuulutus! Etsitään opiskelijoita tutkimushaastateltaviksi

Opiskelija - oletko suorittanut CampusOnline.fi -verkkokurssin? Olet etsimämme henkilö! Haluaisimme kuulla sinun kokemuksesi CampusOnline.fi verkko-opinnoista. Sujuivatko opiskelut kuten Strömsössä?

Etsimme tutkimushaastateltavia pro gradu -tutkimukseen CampusOnline.fi opiskelijakokemuksesta. Tutkimuksen tarkoitus on parantaa ja kehittää digitaalisen verkko-opintotarjonnan opiskelijakokemusta sekä tunnistaa yhteisen verkko-opintotarjonnan mahdollisuuksia ja keskeisempiä valintakriteereitä. Haastatteluilla keräämme opiskelijakokemuksia ammattikorkeakoulujen yhteisestä digitaalisesta verkko-opintotarjonnasta CampusOnlinesta.

Haastattelujen aineistoa käytetään pro gradu -tutkimuksen lopputyöhön ja CampusOnline.fi opintoportaalin kehittämisen tukena. Haastattelulla autat keräämään tutkimusaineiston ja pääset vaikuttamaan verkko-opintotarjonnan kehittämisen ideointiin.

Haastatteluihin osallistuminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään täysin nimettömästi ja luottamuksellisesti. Haastattelun arvioitu kesto on noin tunti. Haastatteluun voi osallistua yksin tai yhdessä ystävän kanssa, jos molemmat teistä on suorittanut CampusOnline.fi -verkkokurssin. Tutkimukseen osallistumisesta palkitaan leffalipulla.

Ota yhteyttä rohkeasti mahdollisimman pian ja sovitaan aika haastattelulle. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin.

Susanna Leppälä
maisteritutkinto-opiskelija, Jyväskylän yliopisto
susanna.leppala@outlook.com
050 465 5442

Jaa

Takaisin