11.3.2019

CampusOnline tarjoaa yli 600 opintojaksoa kesälle

CampusOnlinen kesän verkko-opintotarjonta on nyt julkaistu. Mukana on yli 600 opintojaksoa, joista suurelle osalle voi ilmoittautua avoimen ammattikorkeakoulun kautta kuka vain. Ilmoittautuminen opintojaksoille alkaa maanantaina 18.3. klo 8:00

Syksyllä 2018 Suomen 23 ammattikorkeakoulua avasivat yhteistyössä valtakunnallisen CampusOnline.fi -portaalin. Nyt takana on kaksi lukukautta, ja pian alkaa kolmas. Tässä kohtaa voidaan jo todeta, että opiskelijat ovat löytäneet CampusOnlinen ja opintotarjonta jatkaa kasvuaan. 

Mikä CampusOnline? 
CampusOnline kokoaa ammattikorkeakoulujen verkko-opintojaksoja yhteen, ja tarjoaa AMK-opiskelijoille mahdollisuuden opiskella 100-prosenttisesti ja ympärivuotisesti verkossa. Opiskelijat voivat valita maksuttomasti itseään kiinnostavia opintoja muiden korkeakoulujen verkko-opintotarjonnasta ja sisällyttää ne omiin tutkintoihinsa.

CampusOnlinen kehitys on ollut nousujohteista 

CampusOnlinen kehitys on ollut nousujohteista. Keväällä 2019 CampusOnlinessa oli tarjolla yli 380 opintojaksoa. Näistä opintojaksoista 27 täyttyi ensimmäisenä päivänä, ja suosituimmat heti ilmoittautumisen alettua. Nyt kesän tarjonnassa on jo yli 600 opintojaksoa eri aloilta, AMK- sekä YAMK-tasoilta, englanninkielellä sekä useamman ammattikorkeakoulun yhteistoteutuksina. 

Kesän 2019 opintojaksoista iso osa on sellaisia, joille voi osallistua avoimen ammattikorkeakoulun kautta kuka vain. Tämä edesauttaa työelämässä olevien jatko- ja täydennyskoulutusta ja osaamisen päivittämistä 

Syksyn 2018 CampusOnlinen opintojaksoilta kerätyn palautteen mukaan opiskelijat olivat löytäneet CampusOnlinesta opintojaksoja, joita oma korkeakoulu ei tarjoa. Muutama opiskelija kertoi jopa valmistuneensa puoli vuotta aikaisemmin löydettyään portaalista puuttuneen pakollisen opintojakson, jonka sitten suorittivat toisessa ammattikorkeakoulussa. 

Opiskelijapalautteesta nousi esiin seuraava kommentti: “Oli upeaa, että sain tehtyä opintoja 5:ssä eri ammattikorkeakoulussa. Minusta se on rikkaus, jota kannattaa hyödyntää. 

Perjantaina 15.3. klo 12:30 eAMK-webinaarissa: Palautetta ja tilastoja CampusOnlinesta, syksy 2018 kuullaan lisää opiskelijapalautetta ja tilastotietoja syksyltä 2018. Tule kuulolle! 

Ilmoittautuminen kesän 2019 opintojaksoille 

Kesän 2019 opintojaksot on nyt julkaistu, ja ilmoittautumiset alkavat maanantaina 18.3.2019 klo 8:00. Opiskelijoita kehoitetaan olemaan nopeita ilmoittautumisten kanssa, sillä suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti. 

Tutustu täältä CampusOnlinen kesän 2019 verkko-opintotarjontaan 

Jaa

Takaisin