Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

30.10.2019

Opiskelijoiden opinnot olivat vaarassa keskeytyä – CampusOnline pelasti

Alkusyksystä näytti vielä siltä, että osa Hämeen ammattikorkeakoulun tekniikan alan pakollisista opintojaksoista jäisi pitämättä ja opiskelijoiden opinnot olivat vaarassa keskeytyä. CampusOnlinesta löytyi kuitenkin tarvittavat opintojaksot, joka toi helpotuksen akuuttiin ongelmaan. CampusOnlinessa ja korkeakoulujen opetusyhteistyössä on potentiaalia, jota ei kannata jättää hyödyntämättä.

21.10.2019

eAMK webinaareista tukea opetus- ja kehittämistyöhön

AMK-opiskelijat opinnollistavat opintojaksoja kasvavissa määrin. Seuraavassa eAMK webinaarissa 30.10. jaetaan hyviä käytänteitä opintojaksojen opinnollistamiseen. Tutustu myös muihin loppusyksyn webinaareihin, joissa käsitellään verkkotutkinto-opiskelua ja osaamismerkkejä sekä saadaan vinkkejä yhteistoiminnallisen verkkotyöpajan rakentamiseen.

23.9.2019

Opi hyödyntämään oppimisanalytiikkaa verkkokursseillasi!

Joko sinä hyödynnät oppimisanalytiikkaa omilla verkko-opintojaksoillasi? Jos et vielä, niin nyt on oiva mahdollisuus päästä syventymään oppimisanalytiikkaan. Lokakuussa 2019 avataan kevään toteutuksen pohjalta paranneltu Oppimisanalytiikan perusteet -cMOOC. Tervetuloa mukaan!

12.9.2019

€AMK – CampusOnlinen talousvaikutukset ammattikorkeakouluille -webinaari 25.9.

Onko CampusOnlinesta taloudellista hyötyä ammattikorkeakouluille? Miten paljon ristiinopiskelu tuottaa valtionrahoitusta nyt ja tulevaisuudessa? Mitkä ammattikorkeakoulut ovat hyötyneet taloudellisesti eniten? Entä voiko suunnitelmallisella osallistumisella saada säästöjä? Näiden kysymysten ympärillä pyöritään eAMK webinaarissa 25.9. 11-12:00.

26.8.2019

Jaa paras muistosi eAMK:sta ja osallistu Twitter-kampanjaan #parastaeAMKia!

eAMK:n viimeinen lukuvuosi on käynnistynyt, ja se jos mikä on hyvä syy kerätä kasaan muistoja hankkeen taipaleelta. Haastammekin sinut jakamaan Twitterissä kokemuksiasi eAMK:sta postaamalla joko kuvan, videon tai muutaman lauseen, mitä sinä olet saanut eAMK:n myötä. Äläkä unohda käyttää hashtagia #parastaeAMKia.

23.8.2019

Tule kuulolle - uusi podcast joka maanantai!

Tervetuloa kuuntelemaan PedaCastia, eAMK-hankkeen podcast-sarjaa. PedaCast avaa, mitä digiammattikorkeakouluun kuuluu niin opettajan, opiskelijan kuin työelämän näkökulmasta.

20.8.2019

Digikorkeakoulu 2030 -roadshow starttaa Kuopiosta 28.10.

Meillä on yhteinen tavoite - sujuvoittaa ristiinopiskelua sekä tarjota laadukasta ja esteetöntä verkko-opetusta ja ohjausta korkeakouluopiskelijoille. Tule kuulemaan, kuinka olemme sitä edistäneet, hakemaan työvälineitä työsi tueksi sekä osallistumaan keskusteluun!

20.8.2019

Lähde muiden hoitotyön opettajien kanssa toteuttamaan Gerontologisen hoitotyön yhteissimulaatiota

Gerontologisen hoitotyön simulaatioita verkon välityksellä – haluatko mukaan kehittämään? Johanna Kero Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja Katri Hemminki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta innostuivat opiskelijoiden antamasta hyvästä palautteesta ja toivottavat nyt muutkin opettajat tervetulleeksi mukaan yhteistyöhön.

12.8.2019

CampusOnlinen syksyn opintojaksot on julkaistu

Tänään 12.8. julkaistiin CampusOnlinen syksyn 2019 opintojaksotarjonta. Tarjolla on yli 450 verkko-opintojaksoa eri koulutusaloilta ja -asteilta. Ilmoittautumiset alkavat aiemmasta poiketen porrastetusti maanantaina 26.8. klo 8:00 alkaen. Opiskelijoiden tulee siis katsoa opintojaksojen ilmoittautumisajankohdat tarkasti.

7.8.2019

Syksyn eAMK webinaarit käynnistyvät eOpintopalvelut –teemalla 14.8. – luvassa myös paljon digipedagogisen osaamisen kehittämistä

Iso osa opiskelijoista suorittaa verkko-opintoja, ja siksi jatkossa myös opintoihin liittyvät tukipalvelut tulisi olla saatavilla verkossa. Ensi keskiviikkona 14.8. eAMK webinaarissa kuullaan JAMK:n eOpintopalvelut -mallista, joka kokoaa tieto- ja neuvontapalvelut verkkoon. Lisäksi mukana myös muita ammattikorkeakouluja kertomassa omista tukipalveluratkaisuistaan.

Näytä lisää