Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

9.12.2019

Kurkistus korkeakoulujen tulevaisuuteen ja digitalisaatiokehitykseen

Mitä taitoja tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Väheneekö opetustarve, kun koulutusta digitalisoidaan? Entä miten huomioida saavutettavuus oppimateriaaleissa? Digikorkeakoulu 2030 –kiertueella pystyi aistimaan, että tulevaisuus ja digitalisaatiokehitys kiinnostavat, mutta myös herättävät paljon kysymyksiä.

26.11.2019

Tärkeitä tunnuslukuja ja vaikutuksia ammattikorkeakouluille – CampusOnline.fi

CampusOnlinen kautta on suoritettu noin 400 tutkinnon verran opintopisteitä kuluneen vuoden aikana. Turun, Laurean ja LAB -ammattikorkeakoulujen opiskelijat ovat kuluttaneet eniten CampusOnline-opintopisteitä, kun taas Savonia-ammattikorkeakoulu on tuottanut niitä eniten. Nämä ja monta muuta mielenkiintoista faktaa CampusOnlinesta löytyvät nyt tuoreesta vaikuttavuusanalyysistä.

20.11.2019

Lue ja kuuntele opiskelijalähettiläiden kokemuksia CampusOnline-opiskelusta

Kiinnostaako sinua kuulla, miten opiskelijat ovat kokeneet CampusOnline-opiskelun? Tulevien kuukausien aikana CampusOnline-opiskelijalähettiläät jakavat kokemuksiaan CampusOnline-opiskelusta blogitekstien, kuvien, podcastien ja videoiden muodossa. Lähde mukaan seuraamaan opiskelijalähettiläiden matkaa!

30.10.2019

Opiskelijoiden opinnot olivat vaarassa keskeytyä – CampusOnline pelasti

Alkusyksystä näytti vielä siltä, että osa Hämeen ammattikorkeakoulun tekniikan alan pakollisista opintojaksoista jäisi pitämättä ja opiskelijoiden opinnot olivat vaarassa keskeytyä. CampusOnlinesta löytyi kuitenkin tarvittavat opintojaksot, joka toi helpotuksen akuuttiin ongelmaan. CampusOnlinessa ja korkeakoulujen opetusyhteistyössä on potentiaalia, jota ei kannata jättää hyödyntämättä.

23.9.2019

Opi hyödyntämään oppimisanalytiikkaa verkkokursseillasi!

Joko sinä hyödynnät oppimisanalytiikkaa omilla verkko-opintojaksoillasi? Jos et vielä, niin nyt on oiva mahdollisuus päästä syventymään oppimisanalytiikkaan. Lokakuussa 2019 avataan kevään toteutuksen pohjalta paranneltu Oppimisanalytiikan perusteet -cMOOC. Tervetuloa mukaan!

23.8.2019

Tule kuulolle - uusi podcast joka maanantai!

Tervetuloa kuuntelemaan PedaCastia, eAMK-hankkeen podcast-sarjaa. PedaCast avaa, mitä digiammattikorkeakouluun kuuluu niin opettajan, opiskelijan kuin työelämän näkökulmasta.

12.8.2019

CampusOnlinen syksyn opintojaksot on julkaistu

Tänään 12.8. julkaistiin CampusOnlinen syksyn 2019 opintojaksotarjonta. Tarjolla on yli 450 verkko-opintojaksoa eri koulutusaloilta ja -asteilta. Ilmoittautumiset alkavat aiemmasta poiketen porrastetusti maanantaina 26.8. klo 8:00 alkaen. Opiskelijoiden tulee siis katsoa opintojaksojen ilmoittautumisajankohdat tarkasti.

26.6.2019

CampusOnline.fi sai uuden ilmeen

Vihdoin se on täällä, nimittäin CampusOnlinen uusi, upea logo! Vaikka logo vaihtuukin, toiminta pyörii kuten ennenkin ja tulevalle syksylle on tulossa tarjolle yli 450 verkko-opintojaksoa. Opintojaksot julkaistaan 12.8. ja ilmoittautuminen starttaa 26.8. alkaen. Käyhän kurkkaamassa myös CampusOnlinen uudistuneet verkkosivut.

20.6.2019

eAMK sai jatkoaikaa kevääseen 2020 saakka

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt eAMK:lle jatkoajan 30.4.2020 saakka. Jatkoaika mahdollistaa CampusOnline-toiminnan vakiinnuttamisen sekä portaalin kehittämisen entistä asiakaslähtöisemmäksi. Lisäksi jatkoaika tukee hankkeen muiden tulosten levittämistä ja mahdollistaa konsultoivan tuen antamista korkeakouluille tulosten käyttöönotossa.

31.5.2019

Opiskelijoilta kysyttiin, mitä he haluavat opiskella CampusOnlinessa

Opiskelijat toivovat CampusOnline-tarjontaan oman alan perusopintoja ja syventäviä opintoja, monialaisia opintoja ja ennen kaikkea kieliopintoja. Kielistä toivotaan sekä tiettyjä kieliä, kuten englantia, espanjaa, viroa ja saksaa, että yleisesti kieliä. Tarjontaan kaivataan myös lisää YAMK-opiskelijoille soveltuvia opintoja.

Näytä lisää