Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

4.6.2019

Opintotarjonnan vienti CampusOnlineen Google Forms -sulkeisten avulla jää pian historian lehdille

Tähän mennessä opintojaksotietojen syöttämisessä CampusOnlineen on ollut paljon käsityötä, mutta nyt on luvassa helpotusta! Joko nimittäin kuulit uudesta teknisestä ratkaisusta, joka vähentää käsityötä tarjontatietojen siirtämisessä Pepistä CampusOnlineen?

3.6.2019

Osallistu eAMK:n sessioihin Pedaforumilla 2019!

Oletko tulossa Pedaforumille 5.-6.6.2019? Myös eAMK on mukana Pedaforumilla usealla esityksellä. Aiheina mm. CampusOnline ja laadukas verkko-opetus ja Työelämäläheisten käytäntöjen pedagogiset piirteet ja toimintatavat. Katso eAMK:n sessioiden aikataulut ja osallistu mukaan!

31.5.2019

Opiskelijoilta kysyttiin, mitä he haluavat opiskella CampusOnlinessa

Opiskelijat toivovat CampusOnline-tarjontaan oman alan perusopintoja ja syventäviä opintoja, monialaisia opintoja ja ennen kaikkea kieliopintoja. Kielistä toivotaan sekä tiettyjä kieliä, kuten englantia, espanjaa, viroa ja saksaa, että yleisesti kieliä. Tarjontaan kaivataan myös lisää YAMK-opiskelijoille soveltuvia opintoja.

27.5.2019

Verkostoidu ja osallistu LinkedInissä

LinkedIn-ryhmissä pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan asiantuntijoiden sekä samoista asioista kiinnostuneiden kollegojen kanssa.

21.5.2019

Nappaa tuoreimmat tulokset uutiskirjeestä

Nappaa tulokset korkeakouluusi! Uutiskirjeestä löydät tapoja hyödyntää esimerkiksi digistarttipakettia, osaamismerkkejä ja oppimisanalytiikkaa. Saat käyttöösi myös muistilistan verkko-opintojen yhteistoteutukseen, verkkotutkinnon määritelmän, työkalun verkko-opintojen laadun arviointiin sekä paljon muuta!

24.4.2019

Kutsu medialle: Verkko-opetuksen kansainvälinen kärki kokoontuu Laurea-ammattikorkeakoulussa 16.5.

Digitalisaatio muuttaa korkeakoulutusta – useista verkkoasioinneista tutut chattibotit ovat saavuttaneet oppilaitokset ja opiskelu verkossa kasvattaa suosiotaan. Näiden teemojen äärelle pysähdytään 16.5. Laurea-ammattikorkeakoulussa. Päivän pääpuhujina ovat digipedagogiikan kansainväliset huippunimet Gilly Salmon Iso-Britanniasta ja Silvia Prieto Preboste Madridista.

12.4.2019

Tutustu oppaaseen: Oppimateriaalien valinta ja käyttö AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla

Opetatko ammattikorkeakoulujen yhteisillä verkko-opintojaksoilla, esimerkiksi CampusOnlinessa? Haluatko tietää, mistä etsiä laadukkaita, kaikille avoimia oppimateriaaleja? Juuri sinua varten on tehty opas Oppimateriaalien valinta ja käyttö AMKien yhteisillä verkko-opintojaksoilla.

26.3.2019

CampusOnline vie ammattikorkeakoulujen opintoja verkkoon

CampusOnline verkkopalvelu tarjoaa ammattikorkeakoulujen opiskelijoille mahdollisuuden opiskella 100-prosenttisesti ja ympärivuotisesti myös verkossa. Opiskelijat voivat valita maksuttomasti itseään kiinnostavia opintoja muiden ammattikorkeakoulujen verkko-opinnoista ja sisällyttää ne omiin tutkintoihinsa.

19.3.2019

CampusOnline notifies

Registration for courses of summer 2019 opened on Monday morning 18 March. We are delighted by the high number of the students who are interested in cross-institutional online studying and were willing to enrol. Unfortunately, our website did not work as planned and thus could not accommodate the high number of visitors wishing to enrol for courses. We are deeply sorry for any inconvenience caused.

19.3.2019

CampusOnline tiedottaa

Ilmoittautuminen kesän 2019 opintojaksoille alkoi maanantai-aamuna 18.3. On todella upeaa, miten moni opiskelija on innostunut korkeakoulurajat ylittävästä verkko-opiskelusta ja oli nytkin valmiina ilmoittautumaan mukaan. Valitettavasti verkkosivumme eivät innokkaiden ilmoittautujien tulvassa toimineet toivotulla tavalla ja olemme tästä erittäin pahoillamme.

Näytä lisää