Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

23.8.2019

Tule kuulolle - uusi podcast joka maanantai!

Tervetuloa kuuntelemaan PedaCastia, eAMK-hankkeen podcast-sarjaa. PedaCast avaa, mitä digiammattikorkeakouluun kuuluu niin opettajan, opiskelijan kuin työelämän näkökulmasta.

20.8.2019

Digikorkeakoulu 2030 -roadshow starttaa 28.10.

5 sisältöteemaa. 5 kaupunkia. 3 hanketta.

20.8.2019

Lähde muiden hoitotyön opettajien kanssa toteuttamaan Gerontologisen hoitotyön yhteissimulaatiota

Gerontologisen hoitotyön simulaatioita verkon välityksellä – haluatko mukaan kehittämään? Johanna Kero Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja Katri Hemminki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta innostuivat opiskelijoiden antamasta hyvästä palautteesta ja toivottavat nyt muutkin opettajat tervetulleeksi mukaan yhteistyöhön.

12.8.2019

CampusOnlinen syksyn opintojaksot on julkaistu

Tänään 12.8. julkaistiin CampusOnlinen syksyn 2019 opintojaksotarjonta. Tarjolla on yli 450 verkko-opintojaksoa eri koulutusaloilta ja -asteilta. Ilmoittautumiset alkavat aiemmasta poiketen porrastetusti maanantaina 26.8. klo 8:00 alkaen. Opiskelijoiden tulee siis katsoa opintojaksojen ilmoittautumisajankohdat tarkasti.

7.8.2019

Syksyn eAMK webinaarit käynnistyvät eOpintopalvelut –teemalla 14.8. – luvassa myös paljon digipedagogisen osaamisen kehittämistä

Iso osa opiskelijoista suorittaa verkko-opintoja, ja siksi jatkossa myös opintoihin liittyvät tukipalvelut tulisi olla saatavilla verkossa. Ensi keskiviikkona 14.8. eAMK webinaarissa kuullaan JAMK:n eOpintopalvelut -mallista, joka kokoaa tieto- ja neuvontapalvelut verkkoon. Lisäksi mukana myös muita ammattikorkeakouluja kertomassa omista tukipalveluratkaisuistaan.

7.8.2019

Ilmoittaudu mukaan digipeda-asiantuntijoiden cross-expertise mentoring -ohjelmaan

Digipedagoginen asiantuntija - haluatko päivittää omaa ammatillista identiteettiäsi, saada vertaistukea työhösi sekä verkostoitua muiden digipeda-asiantuntijoiden kanssa? Syyskuussa eAMK polkaisee käyntiin cross-expertise mentoring -ohjelman. Täytä hakemus ja ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä.

26.6.2019

CampusOnline.fi sai uuden ilmeen

Vihdoin se on täällä, nimittäin CampusOnlinen uusi, upea logo! Vaikka logo vaihtuukin, toiminta pyörii kuten ennenkin ja tulevalle syksylle on tulossa tarjolle yli 450 verkko-opintojaksoa. Opintojaksot julkaistaan 12.8. ja ilmoittautuminen starttaa 26.8. alkaen. Käyhän kurkkaamassa myös CampusOnlinen uudistuneet verkkosivut.

20.6.2019

eAMK sai jatkoaikaa kevääseen 2020 saakka

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt eAMK:lle jatkoajan 30.4.2020 saakka. Jatkoaika mahdollistaa CampusOnline-toiminnan vakiinnuttamisen sekä portaalin kehittämisen entistä asiakaslähtöisemmäksi. Lisäksi jatkoaika tukee hankkeen muiden tulosten levittämistä ja mahdollistaa konsultoivan tuen antamista korkeakouluille tulosten käyttöönotossa.

4.6.2019

Opintotarjonnan vienti CampusOnlineen Google Forms -sulkeisten avulla jää pian historian lehdille

Tähän mennessä opintojaksotietojen syöttämisessä CampusOnlineen on ollut paljon käsityötä, mutta nyt on luvassa helpotusta! Joko nimittäin kuulit uudesta teknisestä ratkaisusta, joka vähentää käsityötä tarjontatietojen siirtämisessä Pepistä CampusOnlineen?

3.6.2019

Osallistu eAMK:n sessioihin Pedaforumilla 2019!

Oletko tulossa Pedaforumille 5.-6.6.2019? Myös eAMK on mukana Pedaforumilla usealla esityksellä. Aiheina mm. CampusOnline ja laadukas verkko-opetus ja Työelämäläheisten käytäntöjen pedagogiset piirteet ja toimintatavat. Katso eAMK:n sessioiden aikataulut ja osallistu mukaan!

Näytä lisää