Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

21.2.2020

Kesän 2020 CampusOnline.fi -opintojaksot julkaistaan maaliskuun alussa

CampusOnline.fi kokoaa yli 20 ammattikorkeakoulun kesälukukauden verkko-opintojaksot. Kesän 2020 opintojaksot julkaistaan portaalissa maaliskuun alussa ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.3.2020 klo 8. Nonstop-opintojaksoille voi ilmoittautua koska tahansa ja aloittaa ne koska tahansa.

19.2.2020

YAMK verkostoitumispäivä 26.3.2020

Liiketalouden YAMK-verkosto ja eAMK -hanke toivottavat YAMK-toimijat tervetulleiksi verkostoitumispäivään Haaga-Heliaan Pasilaan!

3.2.2020

CampusOnlinelle on myönnetty jatkorahoitus 2020-2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustuspäätöksen CampusOnlinen ylläpitoon ja kehittämiseen eAMK-hankkeen jälkeen. Ministeriö myönsi rahoitusta 170 000 € ajalle 1.5.-2020-30.6.2021.

21.1.2020

Millainen on CampusOnline.fi vuonna 2024?

CampusOnline-analyysiraportin viimeinen osa - tulevaisuuden skenaariot - on valmistunut. Skenaarioissa pohditaan millaisena CampusOnline näyttäytyy 2024. Jääkö toiminta nykytasolle vai tuleeko CampusOnlinesta merkittävä kotimainen ja ehkä myös kansainvälinen toimija?

9.12.2019

Kurkistus korkeakoulujen tulevaisuuteen ja digitalisaatiokehitykseen

Mitä taitoja tulevaisuuden työelämässä tarvitaan? Väheneekö opetustarve, kun koulutusta digitalisoidaan? Entä miten huomioida saavutettavuus oppimateriaaleissa? Digikorkeakoulu 2030 –kiertueella pystyi aistimaan, että tulevaisuus ja digitalisaatiokehitys kiinnostavat, mutta myös herättävät paljon kysymyksiä.

26.11.2019

Tärkeitä tunnuslukuja ja vaikutuksia ammattikorkeakouluille – CampusOnline.fi

CampusOnlinen kautta on suoritettu noin 400 tutkinnon verran opintopisteitä kuluneen vuoden aikana. Turun, Laurean ja LAB -ammattikorkeakoulujen opiskelijat ovat kuluttaneet eniten CampusOnline-opintopisteitä, kun taas Savonia-ammattikorkeakoulu on tuottanut niitä eniten. Nämä ja monta muuta mielenkiintoista faktaa CampusOnlinesta löytyvät nyt tuoreesta vaikuttavuusanalyysistä.

20.11.2019

Lue ja kuuntele opiskelijalähettiläiden kokemuksia CampusOnline-opiskelusta

Kiinnostaako sinua kuulla, miten opiskelijat ovat kokeneet CampusOnline-opiskelun? Tulevien kuukausien aikana CampusOnline-opiskelijalähettiläät jakavat kokemuksiaan CampusOnline-opiskelusta blogitekstien, kuvien, podcastien ja videoiden muodossa. Lähde mukaan seuraamaan opiskelijalähettiläiden matkaa!

19.11.2019

Käy äänestämässä eOpintopalvelut-mallia Ideapankissa!

Osa korkeakouluista on kehittänyt sähköisiä asiointipalvelujaan pidemmälle kuin toiset, mutta ne palvelevat lähes poikkeuksetta vain tutkinto-opiskelijoita. eAMK-hankkeessa kehitetty eOpintopalvelut-malli kokoaa kaikkien opiskelijoiden tai opiskelijaksi hakeutuvien tieto- ja neuvontapalvelut verkkoon. Malli on kuitenkin vasta ideatasolla ja seuraavaksi olisikin aika ottaa idea käyttöön korkeakouluissa.

14.11.2019

Digiohjauksen laatukriteerit nyt kommentoitavana

Opetuksen digitalisoituminen ja oppimisympäristöjen monimuotoistuminen edellyttävät kaikille helposti saavutettavaa ja laadukasta opinto-ohjausta myös digitaalisissa ympäristöissä. Digitalisoituva ohjaus korkea-asteella kaipaa rinnalleen laatukriteerit samalla tavoin kuin verkkototeutuksen kansalliset laatukriteerit on aiemmin luotu eAMK-hankkeessa.

12.11.2019

Ruuhkaa CampusOnlinessa

CampusOnlinessa on juuri nyt ruuhkaa ja sivuston latautumisessa saattaa kestää. Pyydämme kärsivällisyyttä lataamisessa ja jos sivun avaaminen epäonnistui, kokeile kohta uudelleen!

Näytä lisää