Facebook post by CampusOnline.fi Syksyn 2020 CampusOnline opintojaksot julkaistaan ensi viikon maanantaina 10.8. ja ilmoittautuminen alkaa 17.8.
Twiitti käyttäjältä @Suomalou #eAmk ’n kysely: AMK-opettajat kokevat etäopetuksen toimineen hyvin. Jatkossa paukkuja verkkopedaan, etäopetuksen suunnitteluun ja materiaalien tuottamisen resursointiin sekä vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden rakentumiseen verkossa. ⁦⁦@oajry⁩ https://t.co/EgxLrjfday
Facebook post by CampusOnline.fi Ammattikorkeakouluopettajat kokivat etäopetukseen siirtymisen sujuneen kevään poikkeustilanteessa pääosin hyvin. Jatkossa huomiota tulee kiinnittää verkkopedagogiseen osaamiseen, vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden rakentumiseen verkossa sekä etäopetuksen suunnitteluun ja materiaalien tuottamiseen liittyvään aikaresurssiin. Lue ensimmäisiä tuloksia ammattikorkeakouluopettajille tehdystä kyselystä Digipölytyksestä.
Facebook post by CampusOnline.fi Vuosi 2019 oli CampusOnlinessa voimakkaan kasvun aikaa. Tutustu Viivain Oy:n tuoreeseen selvitykseen, joka tarkastelee CampusOnlinen vuotta 2019 ja sen toteumia sekä tulosten että taloustietojen osalta https://www.eamk.fi/fi/campusonline/campusonlinen-vaikuttavuus/
Facebook post by CampusOnline.fi Tekniset alat ovat edelleen varsin miesvaltaisia. Tällä kertaa Digipölytyksessä esitellään 3D-tulostuksen huippuosaajanaisia. Tiesithän, että 3D-tulostusta voi opiskella nonstoppina CampusOnlinessa tutkinto-opiskelijana tai #avoinAMK kautta?

Yhteystiedot

Ikonen Hannu

Ikonen Hannu

Koulutuksen kehittämispäällikkö, Educational Development Manager
Koulutuksen kehittämispalvelut, Educational Development Services
Hallinto, Administration
+358405283762
Näytä lisää
Tyrväinen Paula

Tyrväinen Paula

Projektipäällikkö, Project Manager
Kehittämispalvelut, Research and Development
Hallinto, Administration
+358405309231
Näytä lisää
Nakamura Rika

Nakamura Rika

Projektikoordinaattori, Project Coordinator
Kehittämispalvelut, Research and Development
Hallinto, Administration
+358505240725
Näytä lisää
Leimio Venla

Leimio Venla

Projektisihteeri, Project Secretary
Talouspalvelut, Financial Services
Hallinto, Administration
+358403583507