Kirjoituksia, videoita ja podcasteja ammattikorkeakoulujen yhteistyöstä, yhteisestä digitaalisesta opintotarjonnasta ja oppimisen ekosysteemeistä sekä ammattikorkeakoulupedagogiikan digitalisoitumisesta.

PedaCast-podcastit kuunneltavissa myös SoundCloudissa ja Spotifyssa.

Hae uutisia

Hae

Selaa arkistoa

14.1.2020

#eAMKmaailmalla: EuroCALL -digitaalisuutta kieltenopetukseen

Teknologia-avusteisen kieltenopetuksen konferenssin keskeisiä aiheita olivat tietokoneavusteinen kieltenopetus ja kompleksisuus. Digitalisaation ja pelillistämisen vaikutukset näkyivät niin workshopien, keynote-puheenvuorojen ja esitysten aiheissa. Tekstissä esitellään näitä teemoja ja lopuksi kootaan parhaat oivallukset maailmalta.

13.1.2020

Digimentoroinnin ja -valmennuksen hyödyntäminen – tulevaisuuden työelämätaito?

Kirjoituksessa tarkastellaan digimentorointiosaamista tulevaisuudessa tarvittavana työelämätaitona. Voidaanko mentoroinnin ja valmennuksen hyödyntäminen jopa itsessään nähdä työelämätaitona? Digimentorointi - yhdistäessään pehmeitä taitoja ja teknologiaa - antaa erään toimintamallin korkeakouluille, jotka haluavat kokonaisvaltaisesti tukea opiskelijoidensa kiinnittymistä jatkuvan oppimisen maisemaan.

2.1.2020

Opintohallinnon tukipalvelujen sähköistämisen taso ammattikorkeakouluissa

Sähköiset asiointipalvelut ovat arkipäivää viranomaisten kanssa asioidessa. Voimme tilata muun muassa uuden passin verkkosivujen kautta tai hoitaa pankkiasioita mobiilisovelluksella. Mutta millä tasolla onkaan korkeakoulujen opintohallinnon tukipalvelujen sähköinen asiointi?

Toimituskunta

Hannu Ikonen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Koulutuksen kehittämispäällikkö
+358 40 528 3762
hannu.ikonen (at) jamk.fi

Paula Tyrväinen

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö
+358 40 530 9231
paula.tyrvainen (at) jamk.fi

Rika Nakamura

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Projektikoordinaattori
+358 50 524 0725
rika.nakamura (at) jamk.fi

Samuli Maxenius

Arene
Asiantuntija
+358 40 650 1006
samuli.maxenius (at) arene.fi