Mikä on CampusOnline.fi?

CampusOnline.fi kokoaa yhteen Suomen ammattikorkeakoulujen verkko-opintojaksot. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa - siellä missä opiskelijalle parhaiten sopii. 

Siirry CampusOnlinen verkkosivuille

Ilmoita opintojaksosi

Kaikilla ammattikorkeakouluilla on mahdollisuus ilmoittaa haluamansa opintojaksot CampusOnline.fi –portaaliin. Opintojaksojen tulee olla 100% verkossa toteutettavia.

Opettaja, jos olet kiinnostunut tuomaan verkkototeutuksesi CampusOnlineen, toimi näin: 1. Keskustele asiasta esimiehesi kanssa varmistaen opintojakson sopivuus työsuunnitelmaasi sekä resursoinnin 2. Ole yhteydessä ammattikorkeakoulusi yhteyshenkilöön, asiointi portaalin suuntaan tapahtuu hänen kauttaan.

Aikataulu

CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. Lukukausia on kolme:
  • Kevät, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset marraskuussa
  • Kesä, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset maaliskuussa
  • Syksy, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset elo-syyskuussa
Lisäksi Non-stop-opintojaksoja on tarjolla lukukausirajat ylittäen vuoden ympäri. 

Kohderyhmä

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja vaihto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot voivat maksullisia tai maksuttomia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun käytännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat.

Hyvä tietää!

Portaalissa on perustiedot opintojaksoista. Opintojakson tietojen yhteydessä on linkki, joka johdattaa opintojakson tarjoavan ammattikorkeakoulun omille sivuille. Siellä on tarkemmat toteutustiedot sekä ilmoittautumisohjeistus opintojaksolle.

Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia. Opinnot voivat olla esimerkiksi täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia tai ne voivat sisältää paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä. Opintojakson kuvauksen tulisi kertoa ko. opintojakson toteutustavat.

720+
opintojaksoa tarjolla

Kesälukukaudella 2021 CampusOnline.fi kautta on tarjolla yli 720 opintojaksoa, joista osa on opiskeltavissa myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta. 

84 %
opettajista suosittelee

CampusOnline.fi opettajille teetetyn kyselyn mukaan 84 % suosittelee kollegoilleen opettamista CampusOnline.fi-portaalissa. 

99 %
opiskelijoista suosittelee

Opiskelijoille tehdyn kyselyn mukaan 99 % suosittelee CampusOnlinea ystävilleen.

91 %
pitää tarjontaa kattavana

Peräti 88 % opiskelijoista koki, että he olivat saaneet CampusOnlinen kautta opintoihinsa jotain, mitä muuten eivät olisi voineet opiskella.

eAMK-ristiinopiskelupilotti

eAMK-ristiinopiskelupilotissa sujuvoitettiin ristiinopiskelijan opintopolkua ja uudistettiin toimintatapoja digitaalisia tietoja hyödyntäen.

Tutustu

eOpintopalvelut - sähköinen asiointipalvelu opiskelijoille

eOpintopalvelut -malli tukee joustavaa ja jatkuvaa oppimista sujuvoittaen opiskelijan oppimispolkua, kun asiointi on mahdollista verkossa.

Tutustu

Yhteistoteutukset

Yhteistoteutus tarkoittaa korkeakoulun opintojaksoa, joka suunnitellaan ja/tai toteutetaan kahden tai useamman korkeakoulun yhteistyönä. Niitä suunnitellaan ja toteutetaan useissa eri hankkeissa ja korkeakoulujen välisessä yhteistyössä, mutta käytännön toteuttamiseen liittyy yhä paljon kysymyksiä. 

Tutustu