Mikä on CampusOnline.fi?

CampusOnline.fi kokoaa yhteen Suomen ammattikorkeakoulujen verkko-opintojaksot. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa - siellä missä opiskelijalle parhaiten sopii. 

Siirry CampusOnlinen verkkosivuille

Ilmoita opintojaksosi

Kaikilla ammattikorkeakouluilla on mahdollisuus ilmoittaa haluamansa opintojaksot CampusOnline.fi –portaaliin. Opintojaksojen tulee olla 100% verkossa toteutettavia.

Opettaja, jos olet kiinnostunut tuomaan verkkototeutuksesi CampusOnlineen, toimi näin: 1. Keskustele asiasta esimiehesi kanssa varmistaen opintojakson sopivuus työsuunnitelmaasi sekä resursoinnin 2. Ole yhteydessä ammattikorkeakoulusi yhteyshenkilöön, asiointi portaalin suuntaan tapahtuu hänen kauttaan.

Tutustu CampusOnlinen vuosikelloon 2020-2021

Aikataulu

CampusOnline.fi-portaalissa opiskelu on mahdollista ympäri vuoden. Lukukausia on kolme:
  • Kevät, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset marraskuussa
  • Kesä, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset maaliskuussa
  • Syksy, opintojaksojen julkaisu ja ilmoittautumiset elo-syyskuussa
Lisäksi Non-stop-opintojaksoja on tarjolla lukukausirajat ylittäen vuoden ympäri. Kevään 2021 opintojaksot julkaistaan portaalissa 9.11.2020 ja ilmoittautumiset alkavat 16.11.2020 Suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti!

Kohderyhmä

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja vaihto-opiskelijoille sekä avoimen AMK:n polkuopiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot voivat maksullisia tai maksuttomia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun käytännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen. Opintoja voivat valita myös ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijat.

Tutustu CampusOnline raporttiin ja syksyn 2019 opiskelijapalautteeseen.

Hyvä tietää!

Portaalissa on perustiedot opintojaksoista. Opintojakson tietojen yhteydessä on linkki, joka johdattaa opintojakson tarjoavan ammattikorkeakoulun omille sivuille. Siellä on tarkemmat toteutustiedot sekä ilmoittautumisohjeistus opintojaksolle.

Portaalissa tarjolla olevat opinnot ovat täysin verkossa opiskeltavia. Konseptiltaan opintojaksot voivat kuitenkin olla erilaisia. Opinnot voivat olla esimerkiksi täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia tai ne voivat sisältää paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä. Opintojakson kuvauksen tulisi kertoa ko. opintojakson toteutustavat.

550+
opintojaksoa tarjolla

Kesälukukaudella 2020 CampusOnline.fi kautta oli tarjolla yli 550 opintojaksoa, joista vastaosa on opiskeltavissa myös Avoimen ammattikorkeakoulun kautta. 

84 %
opettajista suosittelee

CampusOnline.fi opettajille teetetyn kyselyn mukaan 84 % suosittelee kollegoilleen opettamista CampusOnline.fi-portaalissa. 

99 %
opiskelijoista suosittelee

Opiskelijoille tehdyn kyselyn mukaan 99 % suosittelee CampusOnlinea ystävilleen.

91 %
pitää tarjontaa kattavana

Peräti 88 % opiskelijoista koki, että he olivat saaneet CampusOnlinen kautta opintoihinsa jotain, mitä muuten eivät olisi voineet opiskella.

Opettajan kokemuksia

Suositteletko verkko-opintojaksojen tekemistä ja kannattaako niitä viedä CampusOnlineen tarjolle? Seinäjoen ammattikorkeakoulun yliopettaja Kaija Nissinen kertoo CampusOnlinesta ja verkko-opettamisesta.

Voit katsoa videon myös täältä »
21.2.2020

Kesän 2020 CampusOnline.fi -opintojaksot julkaistaan maaliskuun alussa

CampusOnline.fi kokoaa yli 20 ammattikorkeakoulun kesälukukauden verkko-opintojaksot. Kesän 2020 opintojaksot julkaistaan portaalissa maaliskuun alussa ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.3.2020 klo 8. Nonstop-opintojaksoille voi ilmoittautua koska tahansa ja aloittaa ne koska tahansa.

3.2.2020

CampusOnlinelle on myönnetty jatkorahoitus 2020-2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt erityisavustuspäätöksen CampusOnlinen ylläpitoon ja kehittämiseen eAMK-hankkeen jälkeen. Ministeriö myönsi rahoitusta 170 000 € ajalle 1.5.-2020-30.6.2021.

eAMK-ristiinopiskelupilotti

eAMK-ristiinopiskelupilotissa sujuvoitettiin ristiinopiskelijan opintopolkua ja uudistettiin toimintatapoja digitaalisia tietoja hyödyntäen.

Tutustu

eOpintopalvelut - sähköinen asiointipalvelu opiskelijoille

eOpintopalvelut -malli tukee joustavaa ja jatkuvaa oppimista sujuvoittaen opiskelijan oppimispolkua, kun asiointi on mahdollista verkossa.

Tutustu

Yhteistoteutukset

Yhteistoteutus tarkoittaa korkeakoulun opintojaksoa, joka suunnitellaan ja/tai toteutetaan kahden tai useamman korkeakoulun yhteistyönä. Niitä suunnitellaan ja toteutetaan useissa eri hankkeissa ja korkeakoulujen välisessä yhteistyössä, mutta käytännön toteuttamiseen liittyy yhä paljon kysymyksiä. 

Tutustu